Huur een limo

Limousine huren
Hieronder vindt u de tarieven om onze exclusieve limousines te huren. Er zijn 8 zitplaatsen in een lederen hoeksalon en een luxe champagnebar met DVD speler. De teller begint vanaf de eerste opstapplaats tot de laatste afstapplaats. Deze prijzen zijn streekgebonden. LIMOUSINE Als FEEST en elke ander UITSTAP 8 pers. 1 LIMOUSINE als trouwfeestpakket 8 pers. Witte MERCEDES E Klasse 4 pers. LIMOUSINE MERCEDES E Klasse 12 pers.
 Limousine huren Black and White Limousine Services.
Limo huren voor grote gezelschappen. Bij Black and White Limo kunt u ook limousines huren voor grote gezelschappen. Hiervoor kunnen wij meerdere limousines inzetten vanuit ons eigen wagenpark. Huur een limousine met laagste prijs garantie. Black and White Limo maakt voornamelijk gebruik van de laatste modellen Stretch Limousines. Wij streven altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten. De Hummer limousine proberen wij zelfs met de laagste prijs garantie te verhuren!

https://www.flamingo-busreizen.be

 Een limousine huur je bij VIP-Limo VIP-Limo.
Huur een limousine voor een kinderfeestje. Extra opties om bij te boeken. Huur een limousine voor promotie en reclame. Huur een limousine voor een gala. Huur een limousine voor uw trouwdag. Een limousine huur je bij VIP-Limo. Deze prachtige klassieke limousine is geschikt voor 6 personen. Voorrijkosten worden ook berekend. Prijs inclusief 6% btw. Altijd inclusief een fles champagne en frisdrankenpakket 8 blikjes. Geen extra kosten gebruik bloemstukken kunst en rode loper. Bel of mail ons voor een offerte op maat. Speciale aanbieding voor trouwvervoer Klik hier. Extra champagne fris of een versnapering? Klik hier voor onze tarieven. Limousine Jaguar S-Type huren. De enige die in Nederland te huur is!
 3D Limo www.3dlimo.be.
Gelegen in de regio van Ath kunnen wij een kwalitatieve limoservice garanderen aan zeer attractieve tarieven in de Provincie Henegouwen maar eveneens in Oost-en West Vlaanderen alsook in Vlaams Brabant. Huur onze limousine Lincoln Town Car voor al uw evenementen. Ontdek onze limousine in onze fotogalerij. Aarzel niet ons te contacteren voor elk type van limoverhuur bv. langdurige prestatie publiciteit of voor bijkomende informatie via ons contactformulier of per telefoon via 32 0474 770 067. Onze Lincoln Town Car. Intercom en privacy divider chauffeur.

antwerpen taxi boeken

 De perfecte LIMOUSINE HUREN voor de juiste prijs Limousine-Limo.
De diverse verhuurders hebben hun limousines ter beschikking gesteld in het wagenpark. Op deze wijze bieden wij een landelijke dekking en is er in elke denkbare locatie in de Benelux een limousine te huur. Limousine huren exclusieve limos v oor diverse events. Gypsy weddings verjaardagfeesten communies. Om deze doeleinden van een limousine te voorzien is het belangrijk om te weten wat voor type limousine u zoekt. De diverse voertuigen die wij verhuren verkeren allen in showroom conditie en bij elke boeking zal de limousine er in perfecte conditie uit zien.
 Huur een luxueuse limousine bij Demuynck en Vansteelandt.
Demuynck en Vansteelandt nv. Tel 32 056 22 37 17. Fax 32 056 22 75 25. Staat er binnenkort een speciaal evenement op het programma? Had u hiervoor graag een limousine gehuurd? Welkom bij Demuynck Vansteelandt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3 activiteiten binnen het personenvervoer. Betrouwbare personenvervoer op maat families verenigingen scholen en bedrijven. Regelmatige vervoersopdrachten zoals schoolreis bedrijfsuitstap en excursies. Private partner van de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn. Bij ons kan u limousines huren voor elke gelegenheid. Wij maken bewust de keuze enkel te werken met bekwame en sociale buschauffeurs. Onze limousines zijn n voor n voorzien van een luxueus interieur.

tuinmeubelen huren

 Limousine huren in Antwerpen starlimo.be.
Een concert bijwonen starlimo staat graag in voor uw veilige verplaatsing. U komt aan als VIP in een van onze luxe limousines. Huur een limousine aan een super voordelige prijs incl. Lincoln limousine vanaf 400.00 Euro. Chrysler limousine vanaf 420.00 Euro. Hummer limousine 530.00 Euro. alle km’s heen en terug max 8 personen 1 fles champagne. enkel voor concerten tot max 24.00 uur. Metropolis / UGC Limo @ the movies. Een romantische film in een bioscoop in Antwerpen Centrum? Starlimo heeft een pakket speciaal voor u. Heen retour met de limousine en een lekker koude fles champagne inbegrepen tijdens de rit. U organiseert een verjaardagsfeestje voor uw zoon/dochter.

taxi stabroek, huren

 Prijs.
2 uur 460 euro. 3 uur 520 euro. 4 uur 580 euro. 5 uur 640 euro. 6 uur 700 euro. Wenst u de limousine langer te huren? Lincoln limousine 8 personen. Prijslijst witte Lincoln limousine. Onderstaande prijzen zijn per provincie. In de prijs zit inclusief. alle kilometers in de regio max 50 km. vervoer voor max 8 personen. Het uur start pas vanaf jullie eerste startlocatie en niet vanaf onze garage. Afwijkingen in de prijzen zijn mogelijk als u grote afstanden wenst af te leggen. Huwelijken zijn vanaf 3 uur huurtijd. huwelijk zie pagina pakketten. Prijslijst West-Vlaanderen / stuks Oost-Vlaanderen. 1 uur 200 euro. 2 uur 260 euro. 3 uur 350 euro.
 Limousine huren tarieven van Limousine Service.
altijd 1 fles gratis. Volg ons op social media.

Bestelwagen huren

Advertenties